Strony: 1 2 3 [4] 5   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Boksy  (Przeczytany 12850 razy)
Delilora
Nowy koĂą
*

Ave satan! >3

« Odpowiedz #45 : Grudzień 07, 2012, 13:24:53 »

- Ja nazywam siê Alice. - wykrztusi³a niczym przedszkolak dziewczyna. By³a Polk¹ z krwi i koœci, ale d³ugi pobyt w Danii zniszczy³ jej wyraŸn¹ i dok³adn¹ polsk¹ wymowê. Mówi³a jakby jej akcent by³ zmieszany z Polskim i Duùskim. Uœmiechnê³a siê lekko, a jej b³êkitne oczy zawis³y na siwej klaczy. - Jej imiê œwietnie pasuje do wygl¹du. - powiedzia³a gdy Ellie przedstawi³a jej swego wierzchowca. Szturchn¹³em j¹ w ramie parskaj¹c. Dziewczyna przenios³a œlepia wbijaj¹c je w moje ciemne ocêta i przybli¿y³a g³owê do chrap d³onie podk³adaj¹c pod mój pysk. - Delilora szatanem? - uœmiechnê³a siê jeszcze szerzej - Mo¿e... ale nie dla mnie. - doda³a szeptem odsuwaj¹c siê nieco ode mnie. 'Ale jak chcesz ostr¹ jazdê, to zapraszam' - dokoùczy³em w myœlach s³owa Alice. Gdyby nie to, ¿e to ONA tu by³a to ju¿ bym dawno spacerowa³ po stajni zamiast grzecznie siedzieÌ w miejscu. Ale nawet przy niej stanie i gapienie siê nie by³o do mnie podobne. Przenosi³em ciê¿ar z nogi na noge postukuj¹c przy tym g³oœno.

Tiara
Przewodnik stada
Szybki koĂą

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #46 : Grudzień 07, 2012, 20:12:19 »

PrychnĂŞÂłam gÂłoÂśno z zadowolenia. PoÂłoÂżyÂłam swĂłj Âłeb na ramieniu El. PogÂłaskaÂła mnie po chrapach i dodaÂła
-Obie klacze, Lucy i Tiara zaczê³y przy nim wariowaÌ. Zacz¹³ on, a potem nie poznawa³am swojej klaczy.

Delilora
Nowy koĂą
*

Ave satan! >3

« Odpowiedz #47 : Grudzień 07, 2012, 23:14:14 »

- Urok osobisty. - powiedzia³a Alice uœmiechaj¹c siê jeszcze szerzej. Podarowa³a mi jeszcze jedno jab³ko i opuœci³a boks z trudem zapobiegaj¹c mojemu wyjœciu. Z jej oczu widaÌ by³o, ¿e jest podekscytowana. Nie mog³a siê doczekaÌ ponownego utwierdzenia siê w siodle. Z kieszeni wyci¹gnê³a telefon z trudem odrywaj¹c wzrok ode mnie przeciskaj¹cego ³eb przez kraty. Spojrza³a na wyœwietlacz urz¹dzenia po czym upewniaj¹c siê o godzinie wbi³a œlepia w szparê miêdzy drzwiami stajni. S³oùce ju¿ niemal zniknê³o za widnokrêgiem. Westchnê³a chowaj¹c telefon z powrotem do kieszeni. Odszed³em kawa³ek od krat i stan¹³em dêba na tyle wysoko, na ile pozwala³ mi sufit. Lekko wymachiwa³em przednimi nogami r¿¹c donoœnie, ale widz¹c karc¹cy wzrok Alice opad³em z powrotem na œció³kê opuszczaj¹c ³eb. Gdy moja g³owa znajdowa³a siê nisko ujrza³em pod ¿³obem ma³y sto¿ek siana. Skubn¹³em nieco i prze¿uwaj¹c such¹ trawê wróci³em do krat boksu.

Tiara
Przewodnik stada
Szybki koĂą

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #48 : Grudzień 08, 2012, 18:13:25 »

ParsknĂŞÂłam gÂłoÂśno domagajÂąc siĂŞ smakoÂłyka. Ellie z litoÂści chyba daÂła mi marchewkĂŞ. PrzeÂżuwaÂłam jÂą, a El korzystajÂąc z chwili spokoju powiedziaÂła:
-To chyba jedyny sposĂłb by jÂą uspokoiĂŚ...

Delilora
Nowy koĂą
*

Ave satan! >3

« Odpowiedz #49 : Grudzień 08, 2012, 19:40:33 »

- Przyzwyczaj¹ siê. - powiedzia³a od niechcenia dziewczyna. Przez chwilê zastanawia³a siê nad czymœ wzrok têpo wbijaj¹c w ziemie po czym nie unosz¹c g³wy zapyta³a: - Jest tutaj pokój socjalny? - najwidoczniej chcia³a ju¿ wiedzieÌ czy bêdzie musia³a siê przebieraÌ w domu czy tutaj. WidaÌ by³o, ¿e przygotowuje siê do pierwszej jazdy. Jej Chichot. Parskn¹³em stukaj¹c kopytem w ziemiê.

Tiara
Przewodnik stada
Szybki koĂą

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #50 : Grudzień 08, 2012, 20:51:33 »

-Siodlarnia jest zaraz obok, jeÂżeli o to pytasz.-powiedziaÂła spokojnie.

Delilora
Nowy koĂą
*

Ave satan! >3

« Odpowiedz #51 : Grudzień 09, 2012, 02:41:32 »

- To te¿ mo¿e byÌ... - powiedzia³a niby to spokojnie, ale jej wzrok na krótk¹ sekundê z przyjemnego sta³ siê kpi¹cy. Przeci¹gnê³a siê, poprawi³a nausznicê zgrabnym ruchem odgarniaj¹c przy tym kruczoczarne w³osy za ucho i jeszcze raz poklepa³a mnie po pysku. Docisnê³a sznurowad³a w glanach i ruszy³a ku drzwiom z rêkoma w kieszeniach. - To ja was opuszczam... - powiedzia³a przelotnie spogl¹daj¹c na dziewczyny, a zw³aszcza zwracaj¹c uwagê na t¹ cich¹ myszkê, która nie odezwa³a siê ani s³owem. Wysz³a i nieco dr¿¹c z zimna ruszy³a w stronê swego domu. Mimo szkurzanej kurtki wieczorne zimno dokucza³o jej jakby wpad³a do lodowatej wody. Przy ka¿dym oddechu z jej bladych, delikatnych ust wydobywa³a siê mgie³ka znikaj¹ca równie szybko jak jej ciep³o. Zapiê³a kurtkê pod brodê i zniknê³a za budynkami. Do koùca przygl¹da³em siê przez szparê w drzwiach jak odchodzi, a gdy tylko uciek³a mi z oczu strzeli³em barana parskaj¹c i w³a¿¹c na œcianê boksu. Potupta³em chwile w kó³ko po czym z powrotem podszed³em do drzwi boksu wychylaj¹c przezeù ³eb i podgryzaj¹c metalowe zamkniêcie.

Lucy
KoĂą
**

All your love is a lie.

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #52 : Grudzień 09, 2012, 18:28:35 »

Skoro Layla nie byÂła pytana to po kiego miaÂła mĂłwiĂŚ? Nadal napinajÂąc miĂŞÂśnie stanĂŞÂłam w drzwiach boksu leciutko kiwajÂąc gÂłowÂą. MĂłj ogon poruszaÂł siĂŞ w tÂą i we w tÂą uniesiony wysoko.

Tiara
Przewodnik stada
Szybki koĂą

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #53 : Grudzień 10, 2012, 17:02:57 »

Dumnie stanĂŞÂłam. NapiĂŞÂłam miĂŞÂśnie, a uszy wysoko postawiÂłam. PrychnĂŞÂłam donoÂśnie i tryknĂŞÂłam Âłbem El. Ona z kolei zniecierpliwiona popatrzyÂła na mnie.
-WidzĂŞ, Âże masz za duÂżo niespoÂżytej energii.-powiedziaÂła i wyszÂła ze stajni

Tiara
Przewodnik stada
Szybki koĂą

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #54 : Grudzień 10, 2012, 17:09:58 »

Ellie weszÂła z powrotem do stajni, a potem weszÂła do mojego boksu. ZaÂłoÂżyÂła mi kantar i wyprowadziÂła, wczeÂśniej jeszcze mĂłwiÂąc
-IdĂŞ z niÂą na padok. Im dÂłuÂżej przebywa z tym ogierem, tym dostaje wiĂŞcej energii.- i wyszÂła chĂŞtnie, lecz ja z kaprysem.

Lucy
KoĂą
**

All your love is a lie.

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #55 : Grudzień 10, 2012, 23:44:23 »

Layla przesta³a siê opieraÌ o œcianê, podesz³a do mojego boksu i pog³aska³a po g³owie przez kraty po czym wysz³a. Wiedzia³am dobrze, ¿e dopóki nie bêdê spokojna to na padok nie trafiê. Stanê³am dêba i zaczê³am gryŸÌ kraty boksu.

Delilora
Nowy koĂą
*

Ave satan! >3

« Odpowiedz #56 : Grudzień 10, 2012, 23:51:47 »

Do stajni wkroczy³ starszy mê¿czyzna, ten sam co pomaga³ w moim wyprowadzeniu z naczepy po przyjeŸdzie. W rêce mia³ mój kantar z silnym uwi¹zem i ciemnoniebiesk¹ derkê. By³em stworzeniem ciep³olubnym wiêc derka musi byÌ! Otworzy³ mój boks z trudem odpychaj¹c mnie od drzwi. Zamkn¹³ go szybko zapobiegaj¹c ucieczce. Za³o¿y³ kantar i derkê ze sporym wysi³kiem bo krêci³em siê jak zarobaczywiony. Strzela³em ma³e baranki i mini dêby zarzucaj¹c g³ow¹ i ogonem uderzaj¹c o swoje boki. Gdy w koùcu siê upora³ z tym zadaniem wyprowadzi³ mnie ze stajni. Przy boksie kasztanki stan¹³em wielkiego dêba wymachuj¹c nogami, ale po chwili mê¿czyzna œci¹gn¹³ mnie na ziemie. Jakoœ uda³o mu siê wyprowadziÌ mnie na padok.

[zt]

Delilora
Nowy koĂą
*

Ave satan! >3

« Odpowiedz #57 : Grudzień 16, 2012, 19:41:27 »

Mê¿czyzna otworzy³ drzwi stajni, przed którymi sta³em i wpuœci³ do ciep³ego wnêtrza. Nie orientuj¹c siê tak dobrze, gdzie znajdowa³ siê mój boks stan¹³em na œrodku zmarzniêty i dr¿¹cy. Facet otworzy³ boks i samowolnie wbieg³em do niego wciskaj¹c siê w najcieplejszy k¹t. D³ugo zabra³o mu œci¹ganie mi derki. Przygryza³em go, zarzuca³em ³bem i wierzga³em byleby by³o mi cieplej, no ale trudno. Zostawi³ mnie samego dok³adnie zamykaj¹c boks i drzwi stajni. Spuœci³em ³eb i przymkn¹³em oczy prze¿uwaj¹c s³omê, która le¿a³a pod ¿³obem.

Tiara
Przewodnik stada
Szybki koĂą

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #58 : Grudzień 17, 2012, 16:49:42 »

Wpuszczona jeszcze przed ogierem do boksu spojrzaÂłam na niego. PrychnĂŞÂłam i odwrĂłciÂłam siĂŞ do niego tyÂłem. Nic nie robiÂłam, tylko siĂŞ trochĂŞ zdrzemnĂŞÂłam.

Lucy
KoĂą
**

All your love is a lie.

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #59 : Grudzień 17, 2012, 18:53:42 »

Z entuzjazmem powitaÂłam ogiera stajÂąc dĂŞba i zarzucajÂąc Âłbem. RozdĂŞÂłam chrapy wychylajÂąc Âłeb przez drzwi boksu i przygryzajÂąc kraty. CiemnobrÂązowe, ciekawskie oczy przenosiÂłam to na TiarĂŞ, to na hanowera.

Strony: 1 2 3 [4] 5   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

metrans rankingstop brygadaszarika the-world-is-magic improwicze