Witamy,
Go¶æ
.
Zaloguj siê
lub
zarejestruj
.
Czy dotar³ do Ciebie
email aktywacyjny?
1 Godzina
1 Dzieñ
1 Tydzieñ
1 Miesi±c
Zawsze
Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Index
Szukaj
Zaloguj siê
:
Zima siê rozpoczê³a! Nasze forum jednak zostanie zielone, by¶cie nie zapomnieli, ¿e za jaki¶ czas przyjdzie kolorowa i ciep³a wiosna...
Stadnina Koni
>
Stajnie
>
Stajnia dla koni
>
Boksy
Strony:
1
2
[
3
]
4
5
Do do³u
« poprzedni
nastêpny »
Drukuj
Autor
W±tek: Boksy (Przeczytany 12747 razy)
Lucy
Koñ
Wiadomo¶ci: 59
All your love is a lie.
Odp: Boksy
«
Odpowiedz #30 :
Listopad 14, 2012, 20:18:54 »
Powsta³am a widz±c niezadowolon± minê Tiary na moim pysku pojawi³ siê szatañski u¶mieszek. Znudzona by³am zdolna do wszystkiego, nawet gnêbienia przyjació³.
Tiara
Przewodnik stada
Szybki koñ
Wiadomo¶ci: 109
«
Odpowiedz #31 :
Listopad 14, 2012, 20:24:14 »
Popatrzy³am ze zdziwieniem na Lucy. Znowu tryknê³am pyskiem El.
-Dobrze, ju¿ dobrze. Pójdziemy na padok.-powiedzia³a i wesz³a do boksu. Za³o¿y³a kantar i zanim wysz³a spyta³a Layli-Mo¿e Lucy te¿ wyjdzie? Widaæ, ¿e jest znudzona.
Lucy
Koñ
All your love is a lie.
«
Odpowiedz #32 :
Listopad 14, 2012, 20:30:44 »
Layla pokiwa³a g³ow± i wesz³a do mojego boksu zak³adaj±c mi kantar. Tretetetee, co siê bêdzie bawiæ! Poci±gnê³am j± na padok biegn±c niemal k³usem.
Tiara
Przewodnik stada
Szybki koñ
«
Odpowiedz #33 :
Listopad 14, 2012, 20:32:32 »
Zdziwiona popatrzy³am na Lucy, a El przez ten czas spokojnie w porównaniu do Lucy zaprowadzi³a mnie na padok.
Lucy
Koñ
All your love is a lie.
«
Odpowiedz #34 :
Grudzieñ 01, 2012, 15:56:23 »
Jeep z naczep± podjecha³ przed stajnie. Layla zgasi³a silnik i podesz³a do rampy otwieraj±c j±. Wesz³a do ¶rodka i wyprowadzi³a mnie do stajni. Z naburmuszon± min± i opuszczon± g³ow± wesz³am pos³usznie do boksu. Dziewczyna poklepa³a mnie pociesznie bo szyi i zamknê³a dok³adnie drzwi. Wysz³a ze i spojrza³a w stronê padoków gdzie znajdowa³a siê Tiara.
Delilora
Nowy koñ
Wiadomo¶ci: 33
Ave satan! >3
«
Odpowiedz #35 :
Grudzieñ 02, 2012, 01:13:11 »
Zza wielkich, przymkniêtych drzwi stajni wydoby³ siê spokojny charkot samochodu. Trzask o metalowe ¶ciany naczepy dla koni zag³uszy³ jego burczenie. Dono¶ne r¿enie zasygnalizowa³o có¿ to za stworzenie tak siê krêci. Mê¿czyzna prowadz±cy samochód wyszed³ z niego i nieco podenerwowany podszed³ do naczepy. Sta³ przez chwilê opieraj±c siê o ni± gdy zza budynków wyjawi³ siê starszy facet z kamienn± twarz±. Kierowca otworzy³ rampê i odsun±³ siê gwa³townie na bok. Trzy stukniêcia o us³an± s³om± pod³ogê naczepy i dwie tylne nogi, umiê¶nione, pokryte l¶ni±c±, ciemn± sier¶ci± ukaza³y siê na powitanie w wielkim kopniaku. Siwy mê¿czyzna wszed³ do wewn±trz rêk± przeci±gaj±c od zadu do g³owy konia i odwi±zuj±c linê, która trzyma³a olbrzymiego ogiera w jednym miejscu. Po chwili na rampie, tu¿ za stopami faceta, ukaza³y siê wielkie kopyta trzaskaj±c o metal. Niby wszystko dobrze, ale gdy potwór ju¿ w pe³ni ukaza³ siê w s³oñcu na wymarzonej od kilku godzin ziemi stan±³ jak wryty uszy kieruj±c do ty³u. Mê¿czyzna ci±gn±³ ile w jego spracowanych rêkach by³o si³. Nagle ogier dozna³ ol¶nienia. W d³oni starszego faceta ujrza³ krwistoczerwone jab³uszko. Ruszy³ za nim wzrok wbijaj±c w zakazany owoc i omal go nie przydeptuj±c. Wyci±gn±³ d³ug± szyjê chc±c siêgn±æ po s³odycz, ale szarpniêcie rozkaza³o mu siê odsun±æ. Leni±c siê jak tylko móg³ przekroczy³ próg stajni. Uniós³ ³eb czuj±c woñ zró¿nicowanych koni. Napi±³ siê nieco ukazuj±c wyra¼niej swoje miê¶nie i wodzi³ wzrokiem bo boksach szukaj±c interesuj±cych pañ. Jedna klacz i zapach drugiej, której w tej chwili nie by³o w stajni. Skrzywi³ siê lekko, ale nadal stara³ siê dobrze prezentowaæ. By³ jednak na tyle podpsuty podró¿±, ¿e nie chcia³ nawet zrobiæ jakiego¶ wybryku czy chocia¿ przy¶pieszyæ kroku. Wkroczy³ niechêtnie do boksu. Gdy ¶ci±gniêto mu kantar wrêcz wyrwa³ facetowi jab³ko z d³oni i uda³ siê w k±t spo¿ywaj±c sw± nagrodê. Mê¿czy¼ni rozmawiali przez chwilê, ale szatan ich nie s³ucha³. Pogr±¿ony w s³odko¶ci jab³ka znikn±³ ze ¶wiata. Us³ysza³ tylko trzask drzwi. Gdy odwróci³ ³eb ludzi ju¿ nie by³o. Podszed³ do ¿³obu pe³nego krystalicznie czystej wody i zacz±³ piæ. Co jaki¶ czas przerywa³ sobie unosz±c ³eb i parskaj±c chrapliwie po czym wraca³ do czynno¶ci.
Tiara
Przewodnik stada
Szybki koñ
«
Odpowiedz #36 :
Grudzieñ 05, 2012, 21:17:41 »
Wesz³am do boksu obok Lucy. Parsknê³am g³o¶no na przywitanie, a potem wystawi³am ³eb do El. Po chwili zobaczy³am nowego towarzysza w stajni i parsknê³am tym razem niespokojnie i zwróci³am ³eb ku koniu.
-No co, to tylko nowy ogier w stajni. Deliora...-powiedzia³a spokojnie poklepuj±c mnie na uspokojenie. Bardzo nie lubi³am zmian. Dla mnie mog³oby zostaæ tak jak jest, ale zmiany niestety musz± nastêpowaæ.
«
Ostatnia zmiana: Grudzieñ 05, 2012, 21:22:28 wys³ane przez Tiara
»
Delilora
Nowy koñ
Ave satan! >3
«
Odpowiedz #37 :
Grudzieñ 05, 2012, 21:28:38 »
Mój boks znajdowa³ siê naprzeciw boksom dwóch klaczy. Gdy zaspokoi³em drêcz±ce mnie pragnienie podszed³em do drzwi boksu wyci±gaj±c d³ug± szyjê. Zarzuci³em ³bem napinaj±c wszystkie miê¶nie. Przenios³em ca³y swój ciê¿ar na tylne nogi i stan±³em ma³ego dêba. Hormony buzuj± <3. Trzeba by³o wywrzeæ dobre wra¿enie w¶ród panienek. Wcisn±³em ³eb miêdzy kraty przygl±daj±c siê reakcj± klaczy. Uszy i ogon mia³em ustawione wysoko i okazywa³y one zainteresowanie i podniecenie.
«
Ostatnia zmiana: Grudzieñ 05, 2012, 21:31:31 wys³ane przez Delilora
»
Tiara
Przewodnik stada
Szybki koñ
«
Odpowiedz #38 :
Grudzieñ 05, 2012, 21:30:43 »
Popatrzy³am siê na ogiera. Co on robi? Próbuje siê popisaæ? Wyci±gnê³am ³eb ku niemu na przywitanie. Ba³am ciekawa jego reakcji.
Lucy
Koñ
All your love is a lie.
«
Odpowiedz #39 :
Grudzieñ 05, 2012, 21:34:29 »
Niemal¿e wlaz³am w drzwi boksu przygl±daj±c siê wybrykom ogiera. Zaintrygowa³ mnie od razu. Automatem unios³am wysoko ogon i napiê³am bardziej miê¶nie. Layla natomiast nie by³a zadowolona z obecno¶ci rozbrykanego konia. Spogl±da³a na niego z niepokojem.
Tiara
Przewodnik stada
Szybki koñ
«
Odpowiedz #40 :
Grudzieñ 05, 2012, 21:36:20 »
Ellie podesz³a do mnie bli¿ej, ale widz±c moje zainteresowanie rozbrykanym ogierem nie by³a pewna co zrobiê. Patrzy³a tylko na mnie, a czasami spogl±da³a na ogiera.
-Czy nie s±dzisz, ¿e ten ogier próbuje popisaæ siê przed Lucy i Tiar±?-powiedzia³a El do Layli.
«
Ostatnia zmiana: Grudzieñ 05, 2012, 21:37:52 wys³ane przez Tiara
»
Lucy
Koñ
All your love is a lie.
«
Odpowiedz #41 :
Grudzieñ 05, 2012, 21:40:15 »
- Mo¿liwe. - powiedzia³a tylko Layla. Co tam, ¿e siê popisuje, wa¿nie, ¿e ciekawie! Cofnê³am siê od drzwi i stanê³am wysokiego dêba lekko wierzgaj±c w powietrzu przednimi nogami i r¿±c dono¶nie. Gdyby tak teraz mnie wypu¶ciæ na padok to by siê dzia³o >3.
Tiara
Przewodnik stada
Szybki koñ
«
Odpowiedz #42 :
Grudzieñ 05, 2012, 21:45:10 »
Popatrzy³am na Lucy i Dalilora. W ¶lad za nimi cofnê³am ³eb i strzeli³am baranka^^. Co mi tam? Raz siê ¿yje! Zaraz potem stanê³am dêba i wierzga³am nogami. Utrzymywa³am siê w tej pozycji oko³o 10 sekund i wyl±dowa³am. Zobaczy³am, ¿e Ellie jest niezadowolona i pe³na obaw.
-Co im siê sta³o?! Przyszed³ jeden ogier i obie wariuj±!-powiedzia³a Ellie.
Delilora
Nowy koñ
Ave satan! >3
«
Odpowiedz #43 :
Grudzieñ 05, 2012, 21:47:19 »
Moje podniecenie jeszcze bardziej wzros³o gdy wielkie drzwi stajni rozchyli³y siê i oczom zgromadzonych ukaza³a siê drobna dziewczyna. Na nogach glany, kolczasta nausznica na prawym uchu, bransoletki w æwieki - cud, miód i marzenie *-*. Nieco speszy³a siê widz±c dwie pozosta³e, choæ nie starsze od niej, dziewczyny.
- Dzieñ dobry. - powiedzia³a zatrzymuj±c siê na chwile, a wzrok zawieszaj±c na owych postaciach po czym posz³a dalej. Jej zmieszane oczy zatrzyma³y siê w koñcu na moim boksie. Strzeli³em baranka w miejscu i przek³usowa³em po boksie po chwili wracaj±c do drzwi. Taka forma powitania ^_^. Alice otworzy³a boks wchodz±c do niego. Pog³adzi³a mnie po g³owie i da³a jab³ko. Nomnomnom <3. Szturchn±³em j± chrapami w ramiê, a lewe kopyto opar³em o ciê¿ki but.
«
Ostatnia zmiana: Grudzieñ 05, 2012, 21:48:57 wys³ane przez Delilora
»
Tiara
Przewodnik stada
Szybki koñ
«
Odpowiedz #44 :
Grudzieñ 06, 2012, 19:10:09 »
Prychnê³am g³o¶no i szturchnê³am Ellie w ramie. Skierowa³am wzrok na oczy El, a z kolei moje oczy mówi³y:"El, spokojnie. To tylko ma³e wybryki" Po czym jeszcze raz szturchnê³am siê w amie, a ona w koñcu pojê³a o co mi chodzi i rozlu¼ni³a siê. Powiedzia³a spokojnym tonem:
-Hej, jestem Ellie, ale mów mi raczej El. To jest moja klacz Tiara, a jak podejrzewam to twój ogier. Wygl±da na takiego hmm...szatana. Ledwo przyszed³ do stajni, a ju¿ podrywa panienki-powiedzia³a z lekka rozbawionym tonem.
Strony:
1
2
[
3
]
4
5
Do góry
Drukuj
« poprzedni
nastêpny »