Strony: 1 [2]   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Dla wszystkich  (Przeczytany 5235 razy)
Tiara
Przewodnik stada
Szybki koñ

Wiadomo¶ci: 109

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #15 : Grudzieñ 14, 2012, 16:41:13 »

Popatrzy³am na ogiera, po czym zwróci³am ³eb ku drodze. Po chwili zar¿a³am g³o¶no. Nic. Stanê³am zniecierpliwiona czekaj±c na El. Us³ysza³am kroki i w koñcu przysz³a moja pani. Wesz³a na padok. Podesz³a w moj± stronê i wyprowadzi³a z padoku.
-Pierwszy raz widzê, ¿eby¶ chcia³a wyj¶æ z padoku, a tym bardziej, gdy jest ogier...-powiedzia³a cicho i sz³a powoli w stronê stajni.

Delilora
Nowy koñ
*

Wiadomo¶ci: 33

Ave satan! >3

« Odpowiedz #16 : Grudzieñ 16, 2012, 19:37:57 »

Z zazdro¶ci± przygl±da³em siê jak Taiara opuszcza padok. Wszystko byleby do ciep³a! Krêci³em siê przy bramie wyczekuj±c a¿ kto¶ po mnie przyjdzie. Z budynku wy³oni³ siê starszy siwy mê¿czyzna trzaskaj±c drzwiami. Mia³ naburmuszon±, odrzucaj±ca minê, a w rêku trzyma³ mój kantar i uwi±z. Niemal¿e go przewróci³em gdy tylko otworzy³ bramê. Nawet nie za³o¿y³ mi kantara. Sam pok³usowa³em przed drzwi stajni oddychaj±c chrapliwie.

[zt]
« Ostatnia zmiana: Grudzieñ 16, 2012, 19:41:45 wys³ane przez Delilora » Zapisane

Tiara
Przewodnik stada
Szybki koñ

Wiadomo¶ci: 109

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #17 : Grudzieñ 17, 2012, 16:47:43 »

Spojrza³am na ogiera, który przek³usowa³ ko³o mnie. Nie mia³ kantara. El popatrzy³a, jak ogier stoi przed stajni± i czeka na wpuszczenie.

Strony: 1 [2]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

marblevillestable mixblackcity kolospawalniczeswc the-world-is-magic brygadaszarika