Tiara
|
 |
« Odpowiedz #1 : Listopad 07, 2012, 20:52:29 » |
|
Wprowadzi³a mnie na lon¿y. Zamknê³a za sob± furtkê i spu¶ci³a mnie z lon¿y. Zadowolona zaczê³am galopowaæ woko³o, a ona stanê³a po ¶rodku. Uwa¿nie mnie obserwowa³a, ale ja nie zwraca³am na to uwagi. Po chwili ode chcia³o mi siê biegania i stanê³am. Ellie popêdzi³a mnie do stêpa. Niepewnie posz³am, kierowana przez dziewczynê. W koñcu popêdzi³a mnie do k³usa, ale ja nie by³am w nastroju. Specjalnie posz³am w galop, tak jakbym nie wiedzia³a, ¿e chodzi o k³us. Nie przejê³a siê tym - po prostu czeka³a. Po pewnym czasie przesz³am sama z siebie do k³usa. Pochwali³a mnie i dalej popêdza³a. W koñcu poprzesta³a, gdy po krótkim cwale przesz³am do wymaganego galopu. Nagle Ellie zastyg³a ze wzrokiem wbitym w ziemiê. Zdziwiona stanê³am, po czym podesz³am i tr±ci³am j± pyskiem. Tylko ruszy³a przed siebie. Bez zbêdnego my¶lenia ruszy³am za ni±. Sz³a coraz szybciej, a ja za ni±. Wszystkie jej ruchy powtarza³am. Po pewnym czasie stanê³a siê i u¶miechnê³a siê do mnie. Podesz³a bli¿ej i poklepa³a mnie po szyi. Wiedzia³am, ¿e jest to nagroda, dlatego wdziêcznie prychnê³am. -Jeste¶ genialna Tiaro.-powiedzia³a i wtuli³a siê w mój ³eb-Ale nie my¶l, ¿e to ju¿ jest koniec.-doda³a szeptem do mojego ucha. Wiedzia³am, ¿e jest ze mnie dumna. Zapiê³a mi lon¿e i spokojnie wysz³am za ni± z Round Pen'a
|