Strony: [1]   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Ma³y  (Przeczytany 2119 razy)
Tiara
Przewodnik stada
Szybki koñ

Wiadomo¶ci: 109

Zobacz profil Email
« : Listopad 06, 2012, 17:12:38 »

Oto ma³y Round Pen.

Tiara
Przewodnik stada
Szybki koñ

Wiadomo¶ci: 109

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Listopad 07, 2012, 20:52:29 »

Wprowadzi³a mnie na lon¿y. Zamknê³a za sob± furtkê i spu¶ci³a mnie z lon¿y. Zadowolona zaczê³am galopowaæ woko³o, a ona stanê³a po ¶rodku. Uwa¿nie mnie obserwowa³a, ale ja nie zwraca³am na to uwagi. Po chwili ode chcia³o mi siê biegania i stanê³am. Ellie popêdzi³a mnie do stêpa. Niepewnie posz³am, kierowana przez dziewczynê. W koñcu popêdzi³a mnie do k³usa, ale ja nie by³am w nastroju. Specjalnie posz³am w galop, tak jakbym nie wiedzia³a, ¿e chodzi o k³us. Nie przejê³a siê tym - po prostu czeka³a. Po pewnym czasie przesz³am sama z siebie do k³usa. Pochwali³a mnie i dalej popêdza³a. W koñcu poprzesta³a, gdy po krótkim cwale przesz³am do wymaganego galopu. Nagle Ellie zastyg³a ze wzrokiem wbitym w ziemiê. Zdziwiona stanê³am, po czym podesz³am i tr±ci³am j± pyskiem. Tylko ruszy³a przed siebie. Bez zbêdnego my¶lenia ruszy³am za ni±. Sz³a coraz szybciej, a ja za ni±. Wszystkie jej ruchy powtarza³am. Po pewnym czasie stanê³a siê i u¶miechnê³a siê do mnie. Podesz³a bli¿ej i poklepa³a mnie po szyi. Wiedzia³am, ¿e jest to nagroda, dlatego wdziêcznie prychnê³am.
-Jeste¶ genialna Tiaro.-powiedzia³a i wtuli³a siê w mój ³eb-Ale nie my¶l, ¿e to ju¿ jest koniec.-doda³a szeptem do mojego ucha. Wiedzia³am, ¿e jest ze mnie dumna. Zapiê³a mi lon¿e i spokojnie wysz³am za ni± z Round Pen'a

Lucy
Koñ
**

Wiadomo¶ci: 59

All your love is a lie.

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #2 : Listopad 07, 2012, 22:47:22 »

Layla wprowadzi³a mnie na roud pen potocznie nazywany okr±glakiem i ustawi³a w wybranym miejscu uprzednio dok³adnie zamykaj±c bramkê. Stanê³a na ¶rodku okr±glaka w rêce trzymaj±c bacik.
- Lucy, stêp! - wyda³a rozkaz lekko dotykaj±c mego zadu batem. Strzeli³am baranka z miejsca wykopuj±c do ty³u bacik, którego w czasie treningów wy¶cigowych u mnie u¿ywano nadmiernie, i ruszy³am stêpem. Widaæ by³o jak na d³oni pracê moich miê¶ni. Pe³ne gracji ruchy by³y rzadko¶ci± u wy¶cigowców co wywo³a³o ma³e zdziwienie u Layli. Po kilku okr±¿eniach i zmianie kierunków, tym razem ju¿ nie dok³adaj±c bata, dziewczyna popêdzi³a mnie do k³usa. Potulnie ruszy³am tym dwutaktowym chodem. Mój k³us wygl±da³ bardziej na zebrany ni¿ roboczy z uwagi na chêæ wywarcia podziwu. Po chwili jednak zmieni³am to na szybki roboczy. Ponownie kilka okr±¿eñ, zmiana kierunku i us³ysza³am magiczne s³owo "galop". Ruszy³am szybkim galopem wyci±gniêtym podchodz±cym niemal w cwa³. Pracowa³am gorzej i bardziej pos³usznie ni¿ zwykle z powodu mojego zmêczenia podró¿±, które odstawi³o na mnie piêtno na kilkana¶cie najbli¿szych godzin. Sen w tym nie pomaga³. Layla powoli mnie zatrzyma³a przechodz±c przez wszystkie chody na coraz mniejszy a¿ stanê³am. Pog³aska³a mnie po g³owie i podarowa³a kawa³ek jab³uszka po czym widz±c, ¿e nie najlepiej bêdzie dzi¶ jeszcze mnie dosiadaæ zabra³a mnie do stajni.

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

brygadaszarika kolospawalniczeswc metrans marblevillestable mixblackcity